Сейтжаппарова Гульфариза Садибаевна — Информация об авторе
студент
Университет «Болашак» (Казахстан)
Журнал «Молодой ученый»:

Сиыр сүтінің химиялық құрамы, бактерицидтік және ферментативтік қасиеттері

№8 (88) апрель-2 2015 г.

Авторы: Сейтжаппарова Гульфариза Садибаевна, Жарылкасын Жаннур Балхашовна, Садуакасов Магауия

Рубрика: Спецвыпуск

Страницы: Т.1. 8-10

Библиографическое описание: Садуакасов М., Сейтжаппарова Г. С., Жарылкасын Ж. Б. Сиыр сүтінің химиялық құрамы, бактерицидтік және ферментативтік қасиеттері // Молодой ученый. — 2015. — №8.1. — С. 8-10. — URL https://moluch.ru/archive/88/17598/ (дата обращения: 23.06.2018).

Объем: 0,23 а.л.

Статус: Опубликована

Текст статьи

Бие сүті және одан қымыз дайындау

№6 (86) март-2 2015 г.

Авторы: Сейтжаппарова Гульфариза Садибаевна, Жарылкасын Жаннур Балхашовна, Садуакасов Магауия

Рубрика: Спецвыпуск

Страницы: Т.2. 8-11

Библиографическое описание: Садуакасов М., Жарылкасын Ж. Б., Сейтжаппарова Г. С. Бие сүті және одан қымыз дайындау // Молодой ученый. — 2015. — №6.2. — С. 8-11. — URL https://moluch.ru/archive/86/16546/ (дата обращения: 23.06.2018).

Объем: 0,23 а.л.

Статус: Опубликована

Текст статьи

Задать вопрос