Муратбаева Гульмира Алмабековна — Информация об авторе

Отправьте статью сегодня! Журнал выйдет 27 апреля, печатный экземпляр отправим 1 мая.

Опубликовать статью в журнале
Университет «Болашак» (Казахстан), кандидат экономических наук, старший преподаватель
Журнал «Молодой ученый»:

Өнім сапасының экономикалық категориясы және менеджмент объектісі ретіндегі теориялық проблемалары

№6 (86) март-2 2015 г.

Авторы: Муратбаева Гульмира Алмабековна, Смайлов Мурат Омирзакович

Рубрика: Спецвыпуск

Страницы: Т.2. 11-13

Библиографическое описание: Муратбаева, Г. А. Өнім сапасының экономикалық категориясы және менеджмент объектісі ретіндегі теориялық проблемалары / Г. А. Муратбаева, М. О. Смайлов. — Текст : непосредственный // Молодой ученый. — 2015. — № 6.2 (86.2). — С. 11-13. — URL: https://moluch.ru/archive/86/16541/ (дата обращения: 19.04.2024).

Объем: 0,23 а.л.

Статус: Опубликована

Текст статьи

Кластерлік өндірісті ұйымдастыру мәселелері және оның жер ресурстарын пайдалану тиімділігіне әсері

№1 (81) январь-1 2015 г.

Авторы: Муратбаева Гульмира Алмабековна, Омирзак Жомарт

Рубрика: Спецвыпуск

Страницы: Т.1. 46-50

Библиографическое описание: Муратбаева, Г. А. Кластерлік өндірісті ұйымдастыру мәселелері және оның жер ресурстарын пайдалану тиімділігіне әсері / Г. А. Муратбаева, Жомарт Омирзак. — Текст : непосредственный // Молодой ученый. — 2015. — № 1.1 (81.1). — С. 46-50. — URL: https://moluch.ru/archive/81/14837/ (дата обращения: 19.04.2024).

Объем: 0,32 а.л.

Статус: Опубликована

Текст статьи

Өнім сапасын басқару қызметін дамыған мемлекеттерде жетілдіру жолдары

№1 (81) январь-1 2015 г.

Авторы: Муратбаева Гульмира Алмабековна, Смайлов Мурат Омирзакович

Рубрика: Спецвыпуск

Страницы: Т.1. 50-52

Библиографическое описание: Муратбаева, Г. А. Өнім сапасын басқару қызметін дамыған мемлекеттерде жетілдіру жолдары / Г. А. Муратбаева, М. О. Смайлов. — Текст : непосредственный // Молодой ученый. — 2015. — № 1.1 (81.1). — С. 50-52. — URL: https://moluch.ru/archive/81/14836/ (дата обращения: 19.04.2024).

Объем: 0,27 а.л.

Статус: Опубликована

Текст статьи

Задать вопрос